perjantai 28. kesäkuuta 2019

OKTK #51




Oletko koskaan tehnyt korttia, jossa..- Haasteessa haluttiin nähdä tällä kertaa mustavalkoisia kortteja, joissa on väripilkkuina joko vaaleanpunaista tai keltaista.
Halusin jälleen osallistua kahden kortin vaihtoon, ja päätin toisen kortin tehdä vaaleanpunaisella ja toisen keltaisella.





Keltaisesta minulle tuli ensimmäisenä mieleen ananas. Keltainen ananas on maalattu akryyliväreillä ja jätetty valkoiset reunat kaikkeen. Muunosan ananaksesta pidin mustavalkoisena doodlaillen. Taustan maalasin vain puoliksi mustalla. 




Vaaleanpunaisesta minulle tuli ensimmäisenä mieleen balettitossut. Tossut on maalattu akryyliväreillä, ja muu osa on jätetty mustavalkoiseksi doodlaillen. Taustan maalasin puoleenväliin saakka mustalla.










8 kommenttia:

  1. Kauniit ja kivan selkeän graafiset, tykkään! Ja loistavaa, että teit postauksen näistä tänne. Vallan sinun ansiostasi löysin tieni OKTK-haastesivulle. Kiitos!

    VastaaPoista
  2. Ihanat. Ja toinen niistä tulee minulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, Ihana 💕 Laitoin ne sokkona kuoriin, joten minullakaan ei ole mitään käsitystä kumpi sulle tulee 😁 Toivottavasti on kuitenkin mieluinen ☺️

      Poista

Alku

No niin, pyristeltyäni pitkään vastaan minä nyt sitten vihdoin ja viimein luovutin. Aloitin siis Bloggaamisen... vai onko se Blogaaminen? J...