maanantai 3. kesäkuuta 2019

"Maailman jano"



Maailman jano


Vaihto Repolaisen kanssa, ja hän toivoi minulta korttia aiheella "Maailman jano". Mulla meni hetken aikaa sisäistää aihe, ja keksiä miten se toteuttaa.

Ajatuksiini tuli ideana vähän niinkuin "tiedon jano", että "maailman jano" voisi tarkoittaa esim lapsen halua oppia uutta maailmasta, konttaamaan ja kävelemään, tutkia ruohoa, kukkia käpyjä, kaikkea.

Tai sitä, että ihminen haluaa matkustaa, kierrellä ympäri maailmaa ja nähdä ihania paikkoja ja tutustua uusiin kulttuureihin ja makuihin.

Päädyin tekemään kortin jälkimmäinen ajatus mielessäni. maalasin vesiväreillä ihmisen kasvot.
 Onko hän lapsi, aikuinen, en tiedä, katsoja päättäköön.
 Piirsin toiselle paperille aurinkolasit, johon liimasin jostain safari-kirjasta kartan palat linssien tilalle. Maalasin lasien kehykset ja laitoin hieman glitteriä niihin.
Liimasin lasit maalamani kasvojen silmille, ja leimasin kortin reunoille helminauhaa, joita hieman myös värittelin.

 Siinä on mun "Maailman jano", ihminen jonka haaveet näkyvät silmin edessä.





Maailman jano ATC, no182










4 kommenttia:

  1. Hienosti ideoitu, hienosti toteutettu! Olet kyllä taitava :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos vielä tätäkin kautta tästä ihanuudesta!!
    Minähän näin kortissa heti itseni...."maailman janoisen" tytön, jolla on juuri tuo lapsen halua oppia koko ajan jotain uutta maailmasta, tutkia/ihmetellä ja ikuistaa (nykyään niin helppoa kännyllä) muistoiksi näkemäänsä/kokemaansa. Ja nuo lasit.... niin mua...minä nimenomaan katselen maailmaa kartan läpi.... googleMaps se on vienyt jo moneen-moneen paikkaan.... toivottavasti joskus pääsen niihin fyysisestikin.... Suorastaan rakastan tätä korttia - sille on paikka... marraskuisen matkamme albumissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo, ihana kuulla että osu ja uppos 😜
      Tämmöisen kuvan minä sun kirjoituksien perusteella sainkin, ja ihana kuulla että kortti onnistui ja on tykätty. ❤️

      Poista

Alku

No niin, pyristeltyäni pitkään vastaan minä nyt sitten vihdoin ja viimein luovutin. Aloitin siis Bloggaamisen... vai onko se Blogaaminen? J...