maanantai 26. elokuuta 2019

Askarteluvuorenvaihto #44



Tällä kertaa Askarteluvuoren vaihdossa vaihdettiin kaksi korttia. Yksi ATC ja yksi Skinny.


 ATC-kortissa ei ollut mitään aihetta eikä rajoitteita, vaan oli vapaasti toteutettavissa.
Minulle kävikin niin, että innostuin tekemään yhdestä vanhasta tekemästäni taustasta kortin, johon käytin kuvaa joka oli pitkään kummitellut mun aarre-laatikossa... pää poikki ja linnun pää tilalle, ja kappas, siinä meillä on uusi Sheriffi!


Skinnyssä sen sijaan piti olla aiheena meri, jotain vaaleanpunaista ja sarjakuva.
Mielessäni siinteli ensin vaaleanpunaiset meritähdet ja merihevoset ym ym. Mutta päädyin lopulta siihen, että haluan piirtää hain.
Mutta mitenkäs mä lisään siihen vaaleanpunaista, laitanko haille rusetin kaulaan tai päähän, vai miten? Ja sarjakuva.. mitenkäs mä sarjakuvan keksin, vai piirränkö vaan sen hain sarjakuvamaisena?

No, lopulta keksin idean siitä, kun muistin nähneeni videon siitä koirasta joka ensin on onnellisena vedessä, ja sitten ilmeisesti kala tai jokin koskettaa koiraa veden alla ja se koira säikähtää ja juoksee äkkiä rannalle... jos mä teen niin, että hai säikähtää kun jokin koskee sitä veden alla, ja ensimmäisessä kuvassa se voisi tulla karjuen pinnalle, jopa sillälailla pelottavasti, että voisi luulla että se hyökkää. Mutta sitten toisessa kuvassa se onkin ihan nolona, (vaaleanpunainen tausta oikein korostamaan sitä), ja kertookin että oli säikähtänyt kosketusta veden alla.
Leikiteltiin pojan kanssa vielä sana-leikkiä ajatuksella "something touched my leg" --> "something touched my Fin", Fin tarkoittaessa sekä evää, että Suomalaista, mutta päätinkin että pelkkä "something touched me" saa luvan kelvata.
(voihan olla että teen jossain vaiheessa jotain samantyyppistä, jossa sitten käytän kyseistä sanaleikkiä 😊 )

kuva on hahmoteltu ensin lyijykynällä, tussilla piiretty ääriviivat ym ja väritetty vesiväreillä ja Derwentin Inktence blockseilla.






Sheriffi ATC, no292


Arka hai SKINNY, no291

2 kommenttia:

Alku

No niin, pyristeltyäni pitkään vastaan minä nyt sitten vihdoin ja viimein luovutin. Aloitin siis Bloggaamisen... vai onko se Blogaaminen? J...