keskiviikko 3. heinäkuuta 2019

JCC #45





Jehkotar craft challenge numero 45.

Löydät haasteeseen kun painat Tästä.

Voiko olla totta, että olen kerrankin hyvissä ajoin osallistumassa haasteeseen... no kyllä voi!
Syy tähän on yksinkertaisesti se, että allekirjoittanut pyydettiin mukaan tämän kertaiseen haasteeseen vierailevaksi tähdeksi!
Sanat eivät riitä kertomaan kuinka yllättynyt ja otettu olen tästä kunniasta, kiitos paljon <3

Valitsin haasteesta bingorivin itselleni, mustavalkoinen-kortti-die cuts

mustavalkoinen idea oli pakko lähteä toteuttamaan, koska en aikaisemmin ollut tehnyt mustavalkoista korttia, (toki innostuin sen verran, että nyt niitä on tehty enemmänkin.) ja sopivasti isälläni oli syntymäpäivä tulossa, niin päätin tehdä hänelle kortin.





Valkoiselle paperille leikkelin ja revin washi-teipistä paloja, leimailin mustalla kuvioita ja toisella mustalla laitoin väriä sabluunan läpi. Die cut tähti-kuviot on leikattu mustasta pahvista ja vellumista. Isäni on autoasentaja, joten tottakai kortissa täytyy löytyä auton kuva. Leimasin sellaisen silkkipaperille ja liimasin korttiin. Lopuksi teippasin koko hommelin mustalle korttipohjalle. valmis!

Iso kiitos vielä Tarulle tästä kunniasta ❤️


Susse







2 kommenttia:

  1. Siis voi Waude.... Minä juuri opettelen washiteipin käyttöä ja täällä on mestari ollut asialla.... piti ihan zoomailla. Ihana nähdä sinut vierailevana suunnittelijana Jehkotar-haasteessa, inspiroit todella! Iloa heinäkuiseen eloosi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos paljon Repolainen aivan mielettömän ihanista sanoista jälleen 💕

      Poista

Alku

No niin, pyristeltyäni pitkään vastaan minä nyt sitten vihdoin ja viimein luovutin. Aloitin siis Bloggaamisen... vai onko se Blogaaminen? J...