perjantai 7. kesäkuuta 2019

Jehkotar ATC-vaihto 2019 ja ATC COINS-vaihto 2019






Jehkotar ATC ja ATC COINS-vaihto  2019


Vihdoin ja viimein pääsin osallistumaan Tarun kesäiseen ATC-vaihtoon.. viime vuonna tutustuin ATC-kortteihin ensimmäistä kertaa vasta silleen, että Tarun vaihto oli kerennyt jo mennä.

Osallistuin samalla myös Tarun ATC COINS-vaihtoon, koska en hirveän montaa coinssia ole tehnyt vielä ja vaihtanut.

Korteissa piti olla selkeästi jotain leimattua, muuten aihe oli vapaa.




ATC-kortteja kun aloin työstämään, jostain syystä mielessä pyöri Vintage ja romanttinen tyylisuunta, ja niillä sitten lähdettiin... vaikka en ihan niitä omakseni tunnista.
Samoihin aikoihin päässäni pyöri se kauan lapsena haaveilemani muotisuunnittelijan ura, josta olet ehkä jossain aikaisemmassa postauksessani lukenut, joten sillä aiheella mentiin, ja korttien nimeksi tuli "Dressmaker". Kortteja tein 10, yksi minulle ja 9 vaihtoon.




Dressmaker



ATC COINSseja kun aloitin tekemään, mielessä liikkui edelleen vintage-aiheinen, mutta nyt en todellakaan halunnut mitään romanttista, vaan enemmänkin "miehisemmän" kortin.. niinpä syntyi kortit nimellä "aikamatka", tai "aika matka" 😉 (You see what I did there.. 😂 )
Kortteja tein jälleen 10, yksi jäi minulle ja 9 meni vaihtoon.







Aikamatka/aika matka



Sitten niihin ihanuuksiin, joita sain tässä vaihdossa. Ei voi muuta sanoa kuin VAU! Aivan älyttömän hienoja ja erilaisia kortteja sain, iso kiitos naiset!

(Valitettavasti minun ottamissa kuvissa ei näy todellisuus siitä kuinka hienoja nää kortit ovat, pahoittelut)








ATC kortit by: @Satuotus: "Sunset Garden", Sari K: "Piggie style", Henriikka: "Once upon a time...", Niina: "Art is good", Sanni: "Learn to fly", AnneO: "Kesähaiku", *Piiku*: Jehkotar ATC-haaste-19, Riina_pee: "Stare" ja Jehkotar: "Amazing"




ATC COINSSIT by: Sanni: "Kotini on linnani", Anja: "Perhoset", KiaQ: "Hunajata", Jehkotar: "ihan pöllö", @Satuotus: "Flicker", Riina_pee: "a day to remember", Sari K: "Stardust", Piiku: Jehkotar ATC-vaihto 2019, Sonja: "Create"


Tästä vaihdosta jäi kyllä niin hyvä mieli ja ihania kortteja monta käteen, että tarvitsee pitää silmät ja korvat auki seuraavallakin kerralla kun tilaisuus tulee.

Tarulle vielä iso kiitos ja kumarrus vaihdon järjestämisestä... 💖




2 kommenttia:

  1. Kivoja kortteja ja coinseja.
    Kiitos vaihdosta, kortit tulivat tänään. Aurinkoista kesän jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, ja aurinkoista kesän jatkoa myös sinulle Aino 💕

      Poista

Alku

No niin, pyristeltyäni pitkään vastaan minä nyt sitten vihdoin ja viimein luovutin. Aloitin siis Bloggaamisen... vai onko se Blogaaminen? J...